Logo

Leverpostej i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hakket spæk
350 g hakket lever
2 spsk hvedemel
2 dl mælk
1 helt æg
1 spsk salt
1 nip peber
1 nip muskat
2 spsk fint revet løg
1 rund ovnfast skål med lodrette sider - ca. 15 cm i diameter


Kom ca. 2 spsk hakket spæk i en skål.
Mikrobølg ved 440 Watt i 2 min. eller til det er smeltet.
Drys hvedemel over, rør rundt til det er opsuget af spækket.
Tilsæt mælk og mikrobølg uden låg, ved 900 Wat i 2 min.
Pisk godt i jævningen til den er ensartet.
Tilsæt krydderier, løg samt æg og pisk det godt sammen.
Rør spæk og lever i.
Kom leverpostejen i en rund ovnfast skål med lodrette sider og mikrobølg uden låg ved 900 Watt i 5 min. og derefter på 440 Watt i 10-12 min.

I en kombinationsovnn mikrobølges først ved 900 Watt i 5 min. og dernæst på Kombination grill+250 Watt mikrobølger i 20 min.
Lad postejen hvile i 5 min., og mærk så efter om den er gennembagt.

Serveres med stegt bacon.
6 skiver sliced bacon lægges på en tallerken eller et tærte-fad.
Dæk med bagepapir eller mikrobølgefilm. Stil tallerkenen på glastallerkenen og mikrobølg ved 900 Watt i 4-6 min. afhængig af hvor sprøde de skal være.
Læg bacon på et stykke fedtsugende papir et par minutter.
Pynt leverpostejen med bacon.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her