Logo

Letsaltet kylling med pikant dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stykker kyllingefilet
 
Saltlage:
1 l. vand
125 g groft salt
50 g rørsukker
 
Til kogning:
1 gulerod
1 løg
2 persillestilke
 
Dressing:
4 finthakkede skalotteløg
1 finthakket rød peberfrugt
1 finthakket gul peberfrugt
1 lille finthakket rød chili (uden kerner!)
1 håndfuld grøn basilikum
1 ½ dl neutral olie
1 ½ dl skummet bouillon fra kogning af kødet
½ dl vineddike
 
Giv saltlagen et opkog og lad den blive kold.
Læg kyllingekødet i lagen og lad det trække i ca 6 timer i køleskabet.
Bring ca. ¾ l. i kog med gulerod, løg og persille.
Kasser saltlagen og læg kødet i det kogende vand.
Dæmp varmen, porcher kødet i 20 min. og lad det afkøle i lagen.
Til servering skæres kødet i tynde skiver på skrå, og anrettes med den
sammenpiskede dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her