500 g pasta
200 g ærter (fx fine frosne ærter, optøet)
1 ds majs
2 små eller 1 stort rødløg
150 g skinketopping
150 g bacontern
Dressing.
3.5 dl olie (oliven, valnød, sesam eller tidsel)
1.5 dl citronsaft
2 små eller 1 stort fed hvidløg
2 pk 7 krydderurter (fås bla. i Løvbjerg)
salt og peber.
Bacon brunes, og pastaen koges til den er al dente.
Ærter, majs, og skinketopping hældes i en skål.
Rødløg snittes og hældes i skålen, sammen med pasta og bacontern.
Ingredienserne til dressing blandes sammen og hældes over salaten.
Tips: det kan være en god ide at lave dressingen i forvejen, og hælde den
over pastaen ligeså snart den er færdigkogt, da man derved undgår at den
klumper, eller bliver smattet hvis man lader den blive i vandet.