Logo

Lasagne med røget laks og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g ferskrøget laks skåret tyndt
300 g forkogte lasagneplader
400 g frisk spinat
 
Hvid bechamelsauce:
100 g smør
3 spsk hvedemel
ca. ½ liter mælk
 
Varm smørret op, og rør det sammen med melet til en smørbolle.
Hæld forsigtigt mælken i lidt af gangen, og pisk det sammen, så saucen får en lind konsistens.
Hæld et tyndt lag sauce i et ovnfast fad.
Herefter et lag forkogte lagsagneplader, et lag spinat og et lag laks.
Slut af med den tynde sauce.
Bag i en 175°C varm ovn i ca. ½ time.
Servér med grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her