Logo

Lammekoteletter med ratatouille og pandesky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammekoteletter
1 squash (ca. 300 g)
2 tomater
1 løg
2 fedhvidløg
½ tsk tørret timian
½ tsk tørret oregano
salt
peber
2 spsk hvedemel
3 dl vand el. hvidvin
olivenolie til stegning

Alle grønsagerne skæres i små tern og steges gyldne på en pande sammen med oregano, timian, salt og peber.
De kommes på et fad og stilles lunt.

På den samme pande steges lammekoteletterne med de knuste hvidløg ca. 3 min. på hver side, krydres med salt og peber.

Koteletterne lægges på ratatouillen og holdes varmt.

Panden drysses med melet, derpå hældes vand el. vin og koges til den er jævn.

Retten anrettes på tallerken.

Til retten serveres gratin-kartofler el. anden stegt kartoffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her