8 lammekoteletter
10 g smør
tørret oregano
salt
peber
Porrer vinaigrette:
4 tyndeporrer
vand
½ dl olivenolie
¼ dl rød- eller hvidvinseddike
½ spsk dijonsennep
2 fedhvidløg
½ tsk tørret estragon
2 spsk persille
Porrer vinaigrette:
Fjern de yderste blade af porrerne, skyl dem grundigt og skær dem i 10 cm lange stykker. Kog porrerne i letsaltet vand i 6-8 min., til de er møre.
Lad porrerne afdryppe i en sigte.
Rør olie, eddike, sennep, hakket hvidløg, estragon og hakket persille til en vinaigrette. Smag til med salt og peber og fordel dressingen over porrerne.
Koteletter:
Drys koteletterne med oregano, salt og peber. Steg dem møre i smørret i ca. 2 min. på hver side ved jævn varme.
Anret koteletterne på tallerkener sammen med de lune porrer og friskkogt pasta rørt med lidt smør.