Logo

Lammekoteletter med lune porrer vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammekoteletter
10 g smør
tørret oregano
salt
peber

Porrer vinaigrette:
4 tyndeporrer
vand
½ dl olivenolie
¼ dl rød- eller hvidvinseddike
½ spsk dijonsennep
2 fedhvidløg
½ tsk tørret estragon
2 spsk persille

Porrer vinaigrette:
Fjern de yderste blade af porrerne, skyl dem grundigt og skær dem i 10 cm lange stykker. Kog porrerne i letsaltet vand i 6-8 min., til de er møre.

Lad porrerne afdryppe i en sigte.
Rør olie, eddike, sennep, hakket hvidløg, estragon og hakket persille til en vinaigrette. Smag til med salt og peber og fordel dressingen over porrerne.

Koteletter:
Drys koteletterne med oregano, salt og peber. Steg dem møre i smørret i ca. 2 min. på hver side ved jævn varme.
Anret koteletterne på tallerkener sammen med de lune porrer og friskkogt pasta rørt med lidt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her