Logo

Lammegryde special

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebryst
½ tsk hvidløgssalt
2 tsk salt
1 tsk peber
2 spsk margarine til stegning
1 stort hakket løg
2 dl hvidvin
1 dl bouillon
2 spsk hvedemel
250 g champignoner
1 tsk paprika
½ dl fløde

Skær kødet i serveringsstykker. Drys med salt, peber og hvidløgssalt og steg kødet pænt brunt på alle sider i en jerngryde.

Tilsæt hakket løg. Hæld vinen ved og lad kødet stege ved svag varme i ca. 30 min. eller til det er mørt.

Rør hvedemelet ud i bouillonen og jævn skyen hermed. Tag kødstykkerne op hvis gryden ikke er så stor. Lad saucen koge godt igennem før kødet lægges i gryden igen.

Kom de skivede champignon i lidt smør på en pande i få min. og hæld dem derefter i gryden, som røres rundt og smages til med paprika og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her