Logo

Lammefilet pakket i urteroulade med persilleolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 lammefileter ca. 340 g
olie til bruning
400 g skrællede kartofler
150 g skrællede gulerødder
50 g skrællet persillerod
3 æg
¾ dl piskefløde
½ bdt hakket persille
75 g smuldret feta

Persille olie:
½ bdt persille
¼ dl olivenolie

Riv kartofler, gulerødder og persillerod fint og pres væden fra.
Rør grønsagerne sammen med sammenpisket æg, fløde, 1 tsk salt,
friskkværnet peber og hakket persille.
Beklæd en bradepande ca. 30x22 cm med smurt bagepapir og kom grønsagsblandingen heri.
Bag grønsagerne 20 minutter ved 175°C og drys med smuldret feta.
Brun lammefileterne godt på en varm pande og krydr med salt og peber.
Læg lammefileterne i forlængelse af hinanden midt på urterne, og rul dem tæt omkring kødet, som en roulade.
Pak fileterne ind i bagepapiret og bag dem 20 minutter ved 175°C.
Lad kødet hvile 10 minutter, inden det skæres i skiver.
Blend persille og olivenolie grundigt og smag til med salt og peber.
Anret kødet i skiver på tallerkener sammen med salat og dryp med lidt af krydderolien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her