Logo

Lam med svampe og appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 lammekoteletter

Marinade:
Saft af 1 appelsin
4 tsk mynte
2 tsk vineddike
2 spsk olie
salt og peber

Sauce:
2 spsk olie
1 finthakket løg
2 fed hvidløg
250 g skivede champignon
saft af 2 appelsiner
4-5 tsk Maizenamel

Pisk marinaden sammen og hæld den over lammekoteletterne.
Dæk med folie og lad det stå koldt i mindst 4 timer.

Sauce:
Lad olien blive varm og svits løg og knust hvidløg.
Bland svampene i og lad det snurre endnu 4-5 minutter.
Hæld appelsinsaften i sammen med den siede marinade.
Tilsæt yderligere vand så der er ca. 4 dl ialt.

Lad saucen koge nogle minutter og jævn med Maizenamel.
Smag til med salt og peber.

Steg koteletterne på panden 3-4 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her