Logo

Lam i karry 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g udbenet lammekød, bryst eller nakke
2 store løg
4 spsk olie
2 spsk karry
1 nip chilipulver
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
450 g flåede tomater fra dåse
1 citron
¼ l. bouillon

Skær kødet i forholdsvis store terninger.
Pil løgene og hak dem fint.
Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
Kom løgene ved, tilsæt salt, karry og chilipulver og lad det snurre
sammen i 3 minutter under omrøring.
Pres de pillede hvidløgsfed ud i gryden.
Tilsæt laurbærblade og flåede tomater plus saften fra tomaterne.
Riv skallen af citronen ok kom den revne citronskal i retten sammen med
saften af den halve citron.
Hæld så meget bouillon ved, at kødet er rigeligt dækket og lad det hele
snurre for svag varme i 45 minutter.
Hertil passer løse ris og mangochutney.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her