Logo

Laksetærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

3 plader butterdej fra frostbox
Fyld:
400 g fersk laks i tern 2x2 cm.
3 dl mælk
1 dl piskefløde
1 bdt purløg
100 g bacon
100 g frisk spinat
6 hele æg
salt og peber
Granaost

Rul butterdejen ud til 2-3 mm. tykkelse. Beklæd en tærteform (20 cm. i diameter) med dejen. Kom et stykke alufolie heri og lad dette fyldes med grov salt helt op til kanten. Sæt formen ind i en varm ovn. Bagetiden er ca. 10-12 minutter, til bunden er gylden. Afkøl bunden i formen og fjern alufolieen med saltet. Pisk æggene sammen med mælk og fløde, samt salt og peber. I denne blanding kommes terninger af laks, hakket purløg, blancheret hel spinatblade, samt små baconterninger som er ristede. Kom det hele op i tærten og lad det bage i ovn i ca. 20 minutter ved en temperatur på 170°C. Lige inden tærten er færdig drysses den med revet Granaost.
Tærten kan serveres kold - lun. Kan evt. serveres med grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her