Logo

Laks stegt med kartofler og hvidløgscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

500 g nye kartofler
2 laksefileter
1 dl syrnet fløde
10 radiser
lidt revet hvidløg
1 stilk dild
olivenolie
salt og peber

Kog kartoflerne. Drys laksen med salt og peber og steg den i olie på en pande, 4-5 minutter på hver side. Smag fløden til med lidt hvidløg, salt og peber. Snit radiserne i tynde skiver. Server laksen med nykogte kartofler og cremen. Drys radiser og dild over.

I stedet for hvidløg kan cremen smages til med friskrevet ingefær

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her