Logo

Kyllingelevermousse-bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Steg en pakke optøede kyllingelevere i rigeligt smør. Det vil være bedre med friske, men de er mærkelig nok svære at finde. Drys leveren med lidt merian og sort peber.
Hak den stegte lever groft og kom den i en blender, hvor der i bunden er hældt et lille glas italiensk marsala-vin og en kop fløde. Tilsæt et par sardelfileter, (som er saltede ansjoser). Blend det hele til en lind masse. Smag til med salt og peber og hæld levermoussen i en skål til afkøling. Lad den gerne hvile i et døgn, for så bliver moussen lækker lyserød, når den smøres på ristet brød som inden er gnedet med frisk hvidløg.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her