Logo

Kyllingelår i egen bouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingelår
1 gulerod skåret i tern
1 porre skåret i skiver
½ lille knoldselleri skåret i tern
4 dl hønsebouillon
1 laurbærblad
ca. 1 spsk hvedemel
salt og peber
400 g kogte kolde kartofler
olie til stegning
 
Kyllingelårene brunes godt af i gryde på alle sider.
Tag gryden af varmen og drys lårene med hvedemel og vend dem i fedtstoffet. Tilsæt herefter bouillon og laurbærblad.
Kog lårene ca. 35-40 minutter under låg og ved svag varme.
De skyllede og skårne grønsager koges sammen med de sidste 5-10 min. Er saucen for tynd kan den jævnes yderligere med lidt Maizena.
Smag til med salt og peber inden servering.
Kog imens kartoflerne og stil dem koldt.
Når de er kolde skæres de i skiver og sauteres af på panden.
Krydres med salt og peber.
Lårene anrettes sammen med grønsager og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her