Logo

Kyllingefiletter i barbecue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefileter
Barbecue-marinade:
1 dl tomatketchup
4 spsk olivenolie
2 spsk lagereddike
3 spsk balsamico eddike
3 fed hvidløg
4 spsk brun farin
2 tsk stødt rosenpaprika
½ tsk stødt chili
½ tsk stødt ingefær
½ tsk koriander
salt og peber
       
Puds kyllingefileterne for hinder og sener.
Tør dem omhyggeligt.
Til marinaden røres tomatketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen
i en skål til en ensartet masse.
Pres hvidløgsfeddene i og tilsæt brun farin.
Rør godt rundt og tilsæt krydderier.
Lad marinaden hvile i ca. 1 time inden den skal bruges.
Kyllingefileterne pensles med marinaden og lægges i køleskabet i 2-3 timer inden de lægges på grillen.
Serveres med salat og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her