Logo

Kylling med ris og babercuesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel kylling
Olie
Salt og peber
Evt. barbecue krydderi
 
Sauce:
1 bøtte barbecuesauce
1 dåse ananas i tern
salt
1-2 spsk stegefedt fra kyllingen (kan sagtens undværes)
 
Tilbehør:
Ris og icebergsalat
1 dåse ananas i tern
 
Kyllingen parteres, smøres med olie og krydres.
Steges i ovnen 45-60 minutter ved 200ºC.
Risene sættes over så de er færdige når kyllingen er.
Salat: Snit icebergsalat fint og bland det med ananasstykkerne og saft
efter behov / lyst.
 

Sauce: Barbecuesaucen hældes i en gryde, hæld lidt vand i bøtten for at få det sidste med ud.
Ananas + saft blandes i og koges op under omrøring.
Smages til med salt og evt. 1-2 spsk stegefedt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her