Logo

Kylling i paprika flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingefilet
1 dåse tomatpure
1 løg
¼ fløde (gerne let)
1 hønse eller grønsagsbouillon
salt, peber og paprika efter smag

     
Skær kyllingen i brede strimler ca 3 cm.
Steg dem på panden til de er hvide på alle sider (ikke gennemstegt)
Kom dem i et ovnfast fad.
Skær løget i små stykker og svits det på panden.
Kom tomatpure på og rør, kom fløden i og rør.
Kom ca ¾ bouillonvand i eller efter behag, kog stille op.
Smag til med salt, peber og paprika og hæld det over kyllingen.
Kom det i ovnen ved ca 200°C (ikke varmluft)i ca 30 til 45 minutter
Serveres med ris eller frisk pasta og evt et hvidløgsflûtes til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her