600 g kulmule
100 g rasp
krydderurter(evt. basilikum, persille, dild eller en blanding heraf)
1 løg
150 g kantareller
1 bundt forårsløg
300 g frisk spinat
1 ½ dl fløde
Kulmule:
Rasp og krydderurter blendes til raspen får en grøn farve.
Fileterne skæres i portionsstykker, der vendes i raspen og krydres med salt og peber. Fileterne lægges i et ovnfast fad med en smørklat på toppen og bages i ovnen 7-8 min. ved 200 º.
Kantarel-og spinatkompot:
På en hed pande kommes lidt olie og det finthakkede løg svitses kort, efterfulgt af kantareller, forårsløg og spinat, der er skåret i skiver . Det hele svitses i et halvt minut, hvorefter fløden tilsættes og koges ind til det hele får en cremet konsistens.
Servér retten med nye kartofler og pynt evt. med tomatkød skåret i strimler og lidt dild.