Logo

Krydderurtemarinerede kalkunschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl sukker
2 fed hvidløg
1 citron revet skal af
4 kalkunschnitzler
8 skalotteløg
1 dl Balsamico (mørk)
4 bagekartofler
1 spsk olivenolie
4 stk timiankviste
2 dl rødvin

Timian, presset hvidløg og citronskal lægges i olie sammen med schnitzlerne helst dagen før.
Løgene pilles, balsamisk eddike og rødvin samt sukker koges ned til den halve mængde.
Løgene koges møre i lagen, kartoflerne rives på et rivejern og steges på en lille pande i olie, krydres med salt og peber.
Schnitzlerne steges på hed pande 5-6 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her