Logo

Kryddersild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 friske sild. Hovederne skæres af. Sildene afstryges, men må ikke vaskes. De lægges i eddike i 3 timer. Derpå tages de op og lægges med bugen opad i en krukke med salt og krydderier imellem lagene. 1 kg salt, 250 g mørk farin, 10 g rødt sandel, 5 g stødt nellike, 5 g spansk humle, 5 laurbærblade. Et pres lægges på, og sildene henstår i 4 uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her