Logo

Koteletter med løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 nakkekoteletter (a ca. 125 g )
10 g smør

Løgsauce
10 g smør
7 finthakkede skalotteløg (ca. 150 g )
1 dl pilsner øl
¼ l. Karolines Steak Sauce

Pynt:
Frisk, hakket bredbladet persille

Tilbehør:
500 g kartofler
200 g gulerødder

Tør kødet og drys det med friskkværnet peber.
Lad smørret blive gyldent i en pande og brun koteletterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side.
Steg derefter koteletterne ved jævn varme i 8-10 min - vend dem af og til. Drys med salt.

Løgsauce:
Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits løgene i ca. 1 min.
Tilsæt øl og kog uden låg i ca. 2 min.
Tilsæt Steak Sauce og salt og bring løgsaucen i kog under omrøring. Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her