Logo

Koteletter i fad med rødbede salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 fed fintsnittet hvidløg
1 lille bdt bredbladet persille, finthakket
3 stk rødbeder
1 spsk rødvinseddidke
2 tsk dijon sennep
4 stk fadkoteletter
3 spsk olivenolie
olivenolie til stegning
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Skræl og snit rødbederne meget fint. Rør sennep med salt, peber og eddike. Rør olivenolie i lidt efter lidt. Vend dressingen med rødbederne, hvidløg og persille. Lad det stå og marinere 10 minutter. Server til kødet med et godt brød til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her