Logo

Koreansk kyllingestuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kyllingelår   
½ dl sojasauce   
1 ½ spsk sesamolie   
2-3 fed hvidløg   
½ tsk cayennepeber   
½ tsk chilipulver   
2-3 forårsløg   
½ tsk køkkensalt

 
Skær lårene i halve eller kvarte, alt efter deres størrelse. kom kyllingelårene i en stor gryde.
Tilsæt alle de resterende ingredienser og bland godt, således at lårene
kommer i kontakt med alle smagsstofferne.
Lad gryden stå i to timer ved stuetemperatur og sæt den herefter på et blus med svag varme.
Lad kyllingestykkerne koge indtil de er møre, ca. 45-60 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her