Logo

Kogte rollemops i gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sildefileter
2 ½ dl eddike
1 dl sukker
1 løg
Salt og peber + 5 peberkorn
2 laurbærblade
6 blade husblas
 
Hak løget og læg det på sildefileterne samt salt og peber.
Rul fileterne sammen.
Kog en lage af eddike, sukker, peberkorn og laurbær­blade.
Læg rollemopserne i den kogende lage med sam­menføjningerne nedad.
Lad dem stå og småsnurre i 10-12 min.
Tag forsigtigt fiskene op og læg dem i et dybt fad.
Si sppen, smelt husblas og kom det i suppen.
Rør suppen godt, inden den hældes over sildene.
Stil fadet til afkøling i nogle timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her