Logo

Kogt torsk med sennepsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 torsk (ca. 1-2 kg )
1 ½ liter vand
1 tsk salt
en lille dusk dild
5 peberkorn
 
Sennepssauce
25 g margarine
2-3 spsk hvedemel
vandet fra den kogte torsk
1 dl mælk
2 spsk stærk sennep
1 tsk salt
 
Torsken renses for indmad og sort hinde indvendig.
Vandet tilsat sorte peberkorn, salt og dild bringes i kog.
Del evt. torsken i to og kog den i 15 minutter.
Tages forsigtigt op med hulske og serveres på et fad.
Skrællede, kogte kartofler serveres til.
Sennepssauce:
Smelt margarinen i gryden og tilsæt inden den bruner melet.
Tilsæt - lidt ad gangen - fonden fra torsken samt en dl mælk.
Smag til med salt.
Til sidst tilsættes sennep lidt ad gangen og smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her