300 g hakket oksekød
2 hakkede løg
1 porre i ringe
250 g champignons i skiver
Olie til stegning
150 g friske bønnespirer
200 g friskrevet ost
1 pakke frosne butterdejsplader
salt
friskkværnet peber
Kinesisk soya
1 æg
Brun kød og løg i olien. Tilsæt porreringe og champignon. Krydr med salt og friskkværnet peber og soya, lad blandingen snurre sammen nogle minutter. Tilsæt bønnespirer.
Lad butterdejspladerne tø op, ca. 20 min. ved stuetemperatur.
Læg dem side om side i forlængelse af hinanden, så kanter går lidt ind over hinanden.
Rul pladerne ud. Fordel kødblandingen og osten som en stribe ned langs midten af butterdejen.
Saml dejen om fyldet og læg rullen på en plade med bagepapir med dejens sammenføjning nedad.
Pensl med æg og bag rulles ca. 35 min. ved 220 º.
Serveres med Chilliolie, soyasauce og grønsalat.