Logo

Kartoffelmousaka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
2 løg i tern
2 spsk olie
salt
peber
timian
basilikum
persille
laurbær
1 ds flåede tomater
2 squash (ca 500 g i alt) i skiver (ca. ½ cm tykke)
500 g kartofler i skiver (ca. ½ cm tykke)
revet ost til gratinering.

Løg og kød brunes i olien. Tomaterne tilsættes. Småsnurrer ca. 10 minutter. Smag kødsaucen til med krydderierne.
Læg kødsaucen lagvis med squash og kartofler i et ovnfast. Drys lidt revet ost over.
Sæt fadet i oven 45-60 minutter ved 200ºC (til kartoflerne er møre).
Serveres med salat og flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her