Logo

Kartoffelklatkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fint revne rå kartofler
2 stk æg
300 g rasp
2 spsk kartoffelmel
1 tsk salt
3-4 fed hvidløg
2 tsk merian

De revne kartofler blandes (efter at vandet er hældt fra) med alle de andre ingredienser så at det bliver til en kartoffelmosdej.
Olie (helst olivenolie) varmes op i en stegepande og klatkagerne formed i håndfladen - eller direkte på stegepanden - hvis dejen er tyndere.
Steg dem gyldne på begge sider.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her