Logo

Kartoffel-lasagne med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store bagekartofler
1 pk. frossen hel spinat
1 pk. mornaysauce
15 g smør
50 g reven ost
 
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver på ¼ cm’s tykkelse og drys med salt og peber.
Den optøede spinat presses fri for væde og krydres med salt og peber.
I en smurt form lægges kartoffelskiver i lag med spinat og mornaysauce. Slut af med sauce og drys med ost.
Bag lasagnen ved 200º i ca. 25 min.
 
Tips: Retten kan også tilsættes ristet hakket okse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her