2 personer
150 g løg
150 g syrligt æble
10 g margarine
1 spsk karry
2 dl ris
3 dl vand
150 g banan
1 bouillonterning
salt og peber
Rens og snit løget fint. Skræl æblet og skær det i terninger.
Varm margarinen op i en tykbundet gryde og tilsæt karry.
Steg æblet og løget gyldent i karrymargarinen.
Hæld risen i blandingen og tilsæt vand og 1 bouillonterning.
Lad blandingen koge ved svag varme i ca. 12 min.
Rør jævnligt i blandingen.
Skræl bananen og skær den i skiver og bland den i risene.
Kog risblandingen 1 min. efter at bananen er tilsat.
Smag evt. til med ekstra karry og salt.
Denne ret er god til dampet fisk samt stegte fiskefileter.
Næringsindhold i 2 portioner
kj 3938, kcal 938, fibre 19 g, fedt 9 g, kolesterol 0 mg.