Logo

Kalvesauté Marengo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 personer
ca. 1 ½ kg kalvebryst eller bov i tern
Olie til stegning
1 dl hvidvin
150 g hakkede løg
ca. ¾ l brun kalvesky/bouillon
250 g smørristede champignon
½-1 spsk hvedemel
1 fed hvidløg
Ca. 2 dl tomatpure
½ dl hakket persille
Salt
 
Kødet brunes i hed olie, og olien hældes fra
Kødet drysses med hvedemel og afbages
Løgene svitses, hvidvin tilsættes og koger ned til ca. det halve
Tilsæt presset hvidløg, tomatpuré og salt
Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt.
Kødet tages op
Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes
Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon
Anrettes med grofthakket persille over og serveres med kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her