5 personer
ca. 1 ½ kg kalvebryst eller bov i tern
Olie til stegning
1 dl hvidvin
150 g hakkede løg
ca. ¾ l brun kalvesky/bouillon
250 g smørristede champignon
½-1 spsk hvedemel
1 fed hvidløg
Ca. 2 dl tomatpure
½ dl hakket persille
Salt
Kødet brunes i hed olie, og olien hældes fra
Kødet drysses med hvedemel og afbages
Løgene svitses, hvidvin tilsættes og koger ned til ca. det halve
Tilsæt presset hvidløg, tomatpuré og salt
Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt.
Kødet tages op
Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes
Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon
Anrettes med grofthakket persille over og serveres med kartofler.