Logo

Kalvelever, stegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kalvelever, økologisk
2 fed hvidløg
rosmarin
hindbærvineddike
salt og peber

Kalveleveren skal være tyndtskåret, drysses med salt og peber og steges i en god olie. Hvidløgene kvartes og kommes på panden og der drysses med frisk rosmarin. Når de har stegt et øjeblik tilsættes hindbærvineddike til saucen. Man kan evt. også bruge tomater.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her