4 kalvekoteletter uden ben
15 g smør
1 ½ spsk Dijonsennep
4 spsk rasp
2 tsk sød stødt chili-pulver
2 tsk cayennepeber
salt
Sauce:
1 dl cremefraiche 18%
1 ½ dl syrnet fløde 9%
2 spsk Dijonsennep
1 spsk dild
salt og peber
Blomkål:
1 blomkålshoved
2 spsk olivenolie
3 spsk hvidvineddike
2 fed hvidløg
Tilbehør: vilde ris
Kog risene som angivet på emballagen.
Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier.
Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side.
Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet.
Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min.
Hæld vandet fra og afkøl blomkålen.
Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg.
Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen.