600 g kalveculotte
olie til stegning
salt
peber
400 g mellemstore kartofler i både
1 tsk rosmarin
½ dl olivenolie
Tzaziki:
½ l. yoghurt naturel
½ agurk, skrællet og befriet for kerner
1 ps.radiser, renset
Yoghurten hældes op i sigte beklædt med et viskestykke. Stilles til afdrypning ca. 1 time.
Agurk og radis skæres i mindre stykker og blandes i yoghurtmassen. Smages til med salt og peber.
Culotten befries for sener og brunes af på panden til alle sider er pænt gyldne. Lægges i ovnfast fad og bages i ovn 30 min og trækker herefter uden for ovn 15 minutter inden udskæring.
Kartoflerne steges af på samme pande og drys ses med salt, peber og rosmarin. Kommes i ovnfast fad og bages i ovn 35-40 min.
Server kun halvdelen af tzaziki til, da dette er rigeligt.
Gem resten til senere anvendelse.