Logo

Kalveculotte med ovnkartofler og agurk-radis tzaziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kalveculotte
olie til stegning
salt
peber

400 g mellemstore kartofler i både
1 tsk rosmarin
½ dl olivenolie

Tzaziki:
½ l. yoghurt naturel
½ agurk, skrællet og befriet for kerner
1 ps.radiser, renset

Yoghurten hældes op i sigte beklædt med et viskestykke. Stilles til afdrypning ca. 1 time.

Agurk og radis skæres i mindre stykker og blandes i yoghurtmassen. Smages til med salt og peber.

Culotten befries for sener og brunes af på panden til alle sider er pænt gyldne. Lægges i ovnfast fad og bages i ovn 30 min og trækker herefter uden for ovn 15 minutter inden udskæring.

Kartoflerne steges af på samme pande og drys ses med salt, peber og rosmarin. Kommes i ovnfast fad og bages i ovn 35-40 min.

Server kun halvdelen af tzaziki til, da dette er rigeligt.
Gem resten til senere anvendelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her