Logo

Kalkunruller med dild- og rejefyld / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter

4 spsk risvin
1 spsk soyasauce
4 kalkunschnitzler (a 60 g)
4 blade kinakål
salt
150 g pillede rejer
1 tsk citronsaft
1 knsp revet ingefær
1 spsk hakket dild
80 g flødeost

Bland risvin og soyasauce og lad kalkunstrimlerne marinere heri i ca. 30 minutter.

Blancher kinakålbladene et øjeblik i kogende, saltet vand, læg dem i iskoldt vand og lad dem så dryppe af i en sigte.

Skær rejerne i mindre stykker, vend dem i citronsaft og ingefær og bland dem med dild og flødeost. Fordel blandingen jævnt på de marinerede kødskiver.

Læg schnitzlerne på kinakålbladene og fold langsiderne ind. Rul bladene sammen fra den korte side og læg dem i en bambuskurvelier dampindsats.

Bring en smule vand i kog i wokken. Anbring bambuskurven eller dampindsatsen over og damp kalkunrullerne møre på ca. 5 minutter under låg. Tag kalkunrullerne op og server dem med soyasauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her