Logo

Kalkunhjerter Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 350 g kalkunhjerter

4 store bagekartofler

1 porre

lidt olie

et drys kommen

salt og peber

grønsagsjuice

 

Kartoflerne skrælles, rives og krydres med salt, peber og kommen.

Blandes med den skivede porre, kommes i en gryde og dækkes halvt med lidt vand og grønsagsjuice.

Lad grønsagerne koge i 15 min.

Kom nu de istandgjorte kalkunhjerter ved, og lad det simre videre i yderligere 20 min. Der skal være "bid" i hjerterne.

Server sammen med skiver af agurk, drysset med lidt salt, peber og sukker og dryppet med lidt citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her