Logo

Kærnemælksost 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 l. kærnemælk
Lidt cremefraiche
Lidt salt
Finthakket løgkarse, brændenælde, skvalderkål og skovsyre.
 
Kærnemælken hældes i en gryde og varmes langsomt op til ca. 60ºC.
(vigtigt - en finger stukket ned i mælken skal være blank og ikke hvid, når
den kommer op !).
Rør endelig ikke rundt.
Herefter filtreres vallen fra gennem et viskestykken.
Klædet med osten hænges op i et træ til afdrypning.
Der tilsættes lidt salt og røres lidt cremefraiche i.
Urterne blandes i - opdel eventuelt osten i mindre portioner og lav
forskellige typer "natur" oste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her