Logo

Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter og nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke
1 spsk olie

Marinerede peberfrugter:
2 røde peberfrugter
2 spsk Teriyakisauce
1 tsk sesamfrø

Grøntsager:
1 rød chili
250 g savoykål eller hvidkål
2 ½ dl bouillon
1 spsk Teriyakisauce, evt. mere ved servering

Tilbehør: 250 g ægnudler

Skyl peberfrugterne og rens dem for stilke og kerner.
Stil peberfrugterne under grillen i ovnen eller i en varm ovn på

275ºC i ca. 10 minutter til skallen bliver næsten sort og kan pilles af.

Skinkeschnitzlerne duppes med køkkenrulle.
Skær dem i 1 cm tykke strimler på tværs og drys med peber. Savojkålen skylles og midterstænglen fjernes på hvert blad.
Skær blade ne ud i mindre stykker.
Skyl chilien og fjern stilken og kernerne.
Skær den i små tynde strimler. Pil skallen af peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.
Hæld Teriyakisauce på strimlerne og drys med sesamfrø.

Kom olien i en pande og varm den op ved kraftig varme.
Brun kødet på alle sider, 2 minutter i alt.
Tilsæt kålen, chilien og bouillonen og lad det simre uden låg i ca. 4 minutter.
Smag til med Teriyakisauce og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her