Logo

Japansk gyrosmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

dressing / marinade
2 spsk olivenolie
2 tsk karry
1 spsk ketchup
½ tsk tandooripasta
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
salt og peber

Marinaden blandes godt sammen.
Kødstrimlerne krydres med salt og peber og vendes grundigt i marinaden.
Det hele sættes i køleskabet mindst en time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her