Logo

Jægerkylling 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling på ca. 1.8 kg
havsalt og sort peber fra kværn
2 skalotteløg
150 g champignon
4 tomater, flået og delt i to
½ laurbærblad
2 fed hvidløg
nogle selleriblade
nogle kviste estragon
1 kvist timian
1 lille bundt persille
3 spsk olivenolie
l/4 l. hvidvin
 
Parter den rensede kylling, drys den med salt og peber.
Skræl skalotteløgene. rens champignonerne og bland dem med tomaterne
og krydderurterne.
Varm olien i en gryde, brun kyllinge- stykkerne godt på alle sider.
Tilsæt hvidløget, selleribladene og hvidvinen.
Kog uden låg i 30-35 min.
Tag kyllingestykkerne op, hold dem varme og kog imens saucen ind ved
kraftig varme i 10 min.
Fjern laurbærbladet og hæld saucen over kyllingen inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her