Logo

Italiensk rosmarinkølle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle på godt 1 kg
2 kvistefrisk rosmarin
2-3 fed hvidløg
1 ½ tsk salt
peber
1-2 spsk olivenolie

Træk bladene af rosmarin kvistene og hak bladene sammen med de pillede hvidløg.
Skær nogle små ridser i lammekøllen og fyld dem med rosmarinblandingen.
Gnid køllen med salt, peber og olivenolie og læg den på rist i en bradepande.
Brun den ca. 10 min. ved 250ºC.
Dæmp varmen til 160ºC og steg køllen ca. ¾-1 time.
Mens køllen steger, kan man på ægte italiensk manér enten dryppe den med lidt hvidvin eller stænke med lidt god vineddike.
Lad køllen trække 10 min. under folie, inden den skæres for.
Server små pillede kartofler vendt i lidt smør og persille samt stegte aubergineskiver eller grønne bønner til lammekøllen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her