Logo

Irsk stuvning med kartofler og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammehals
1 ½ - 2 kg kartofler
½ kg løg
½ - ¾ liter lammebouillon
salt
15 hele peberkorn

Skræl kartoflerne. Skær halvdelen i terninger og resten i halve eller kvarte. Skræl løgene og skær dem i skiver.

Læg kartofler, kød og løg lagvis i en gryde. Drys salt og peberkorn mellem lagene. Hæld bouillon ved.

Kog retten op. Skum. Dæmp varmen og kog retten under låg ved svag varme 1 ½ - 2 timer.
Tips:Variation:
Der kan tilsættes udskivet pore og gulerødder.
Kan krydres med laurbærblade og eller timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her