Logo

Ingefær-græskar - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g skrællet, kernefrit græskar

Saltlage:

1 liter vand l dl eddike

1 spsk groft salt

Eddikelage:

½ liter vand

1 dl eddike

500 g sukker

ca. 25 g ingefærknolde

konserveringsmiddel

 

Skær græskar i 1 ½ cm brede stykker og læg dem i en skål.

Bland vand, eddike og salt og hæld det over græskarstykkerne.

Lad dem trække hermed natten over. Hæld lagen fra.

Eddikelage: Kog eddike, vand og sukker i 10 minutter.

Kom græskarstykker­ne i sammen med skrællet, skivet ingefær.

Lad det koge et kvarter, eller til græskarstykkerne er klare.

Tag græskarstykkerne op og kom dem på rene glas.

Kog lagen lidt ind og tilsæt konserveringsmiddel.

Hæld den koghede lage over græskarstykkerne i glasset og luk straks til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her