Logo

Indiske farspølser - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
¾ kg hakket lamme- eller okse kød 8-10%
1 tsk revet ingefær
Lidt friskkværnet peber
1 ½ tsk koriander pulver
1 ½ tsk gurkemeje
2-3 tsk salt
2 finthakkede løg
1 fed presset hvidløg
Hvedemel til panering
3 dl ylette
½ tsk kommen

Bland kødet med peber, ingefær, salt, kommen, gurkemeje, koriander, løg, hvidløg og 1 dl ylette.
Rul kødet ud til 14-16 små pølser.
Dyp dem først i resten af yletten og rul dem forsigtigt i et tyndt lag hvedemel. Læg farspølserne på en bageplade beklædt med bagepapir
Sæt pladen i ovnen i ca. ½ time ved 200ºC.

Forslag til servering:
Ris som tilberedes efter anvisning på pakken.
Tomater blendes og varmes op.

Tips: Rester af farspølserne vil være egnet til madpakken

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her