Logo

Hyldebærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hyldebær
½ l. vand
sukker efter smag
4 spsk Maizena
1 tsk vaniljesukker
mælk eller fløde
 
Hyldebærrene vaskes og koges i vandet under låg ca. 5 min.
Mosen sødes.
Maizena og vaniljesukker røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min.
Den hældes op og afkøles.
Fløde eller mælk serveres til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her