Logo

Hybensaft kogt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-5 kg hyben
1 liter vand
3 tsk citronsyre
350 g sukker
½ tsk konserveringspulver
 
Frugterne befries for blomst og stilk.
Store hyben må også flækkes og befries for kerner.
Frugten skylles. Vand og citronsyre bringes i kog.
Halvdelen af frugten hældes i og koges af til saft under låg 10-15 min. Hybenfrugterne løftes op med en hulske, og resten hældes i gryden og koges af i samme vand.
Saften sies fra og koges op med sukker, tilsættes konserveringsmiddel og fyldes på mørke flasker, der proppes med det samme. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her