Logo

Hybengelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hyben
1 kg æbler
6 dl vand
2-3 citroner
½ - 1 ½ kg sukker
 
Lad hybene småkoge i 3 dl vand i 30 minutter eller til de er møre.
Skær æblerne i stykker uden at fjerne skræl og kernehus.
La æblerne småkoge i 3 dl vand til de er møre.
Tilsæt hybene i æblemassen.
Sil saften gennem en saftpose eller et klæde.
Tilsæt saft af 2-3 citroner, afhængig af saftmængden.
Beregn en citron til 6 dl saft.
Rør ved svag varme til sukkeret er opløst.
Hæld citronkernerne i en gasepose og bind posen til håndtaget.
Lad det boblekoge til gelepunktet nås.
Fyld geleen på varme, rene glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her