Logo

Honningmarineret kylling med ingefær i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk soya
2 tsk honning
1 spsk finthakket frisk ingefær
2 fed hakket hvidløg
500 g kyllingeinderfilet
Olie til stegning
500 g Kinesisk Wokblanding

 
Lav en marinade af soya, honning, ingefær og hvidløg.

Marinér kødet i 15-30 min.
Lad kødet stege i lidt olie ved kraftig varme i ca. 5 min., læg det til side og
hold det varmt.
Lynsteg herefter wokblandingen i ca. 5 min., kom kyllingestykkerne ved og
varm retten igennem.
Spis retten med masser af soya og kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her