Logo

Hjerte- og venusmuslinger i vårgrønt skum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
72 venusmuslinger
½ kg hjertemuslinger
6 dl muslingefond
2 dl piskefløde
2 spsk persillerod skåret i små tern
4 spsk små grønærter
Bladene fra 4 stilke bred­bladet persille (stilkene anvendes til fonden)
Salt, peber og smør
 
Tag de dampede muslinger ud af skallerne på nær 8-12 stykker, som bruges til dekora­tion af retten.
Hæld fonden gennem en meget fintmasket si.
Damp halvdelen af ærterne og alle persille­rodstern al dente i lidt vand og smør i nogle minutter.
Kom muslingerne i gryden og hold det varmt.
Bland resten af ærterne og persillebladene med muslingefonden, til saucen er vn, grøn og skummende.
Hæld fløden i blenderen og giv den en tur til.
Varm saucen op og hold den skummen­de med piskeriset.
Fordel den i 4 halvdybe skåle og anbring muslinger og grønsager heri.
Pynt med muslingeskallerne på toppen af hver portion.
Server godt brød og naturligvis en frisk, sprød og gerne lidt syrerig hvidvin hertil.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her