Logo

Hjemmetørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Solmodne tomater, gerne danske og faste i det.
De skal helst have en god tomatsmag, så har man adgang til hjemmedyrkede så brug dem.
Krydderier efter smag fx oregano og evt. hvidløg (tørrede eller friske krydderurter)
Sukker
 
Skær tomaterne i skiver ca. 1 cm tykke.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Krydr dem med krydderier efter smag og lidt sukker.
Sæt dem i ovnen ved 60-70°C, gerne varmlugt, i ca 6-8 timer evt. natten over.
Afkøles ved stuetemp. og kommes i lufttætte beholdere eller i en bøtte med en lækker madolie (evt. olivenolie)
Kom evt. hele fed hvidløg i olien også.


Tips:Er fantastisk i lasange med lidt af den olie de ligger i.
Kan også spises tørre på ostemadder eller hakkes og kommes i dej til brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her